Затримано коригувальників ракетних ударів по Бахмуту – СБУ

Читать на русском
СБУ затримала чотирьох російських агентів. Вони передавали ворогові дані для ракетних ударів по Бахмуту Донецької області.

СБУ провела контрдиверсійну операцію, під час якої знешкодила та затримала чотирьох російських агентів. Вони передавали ворогові дані для ракетних ударів по Бахмуту Донецької області.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталіЗа інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.

Агентів завербували спецслужби росії для розвідувально-підривної діяльності проти України. Зокрема, зловмисники встановлювали координати об'єктів міської інфраструктури, збирали інформацію про дислокацію та переміщення підрозділів ЗСУ у регіоні.

Також агенти намагалися отримати установчі дані українських захисників, включаючи співробітників СБУ.

Ці відомості росіяни планували використати для здійснення серії ракетних обстрілів по Бахмуту та диверсій проти Сил оборони поблизу східного фронту.

Для комунікації з російськими кураторами агенти використовували спеціально створені Телеграм-канали.

У зловмисників вилучили засоби зв'язку із доказами злочинних дій, а в одного – автомат АК-74.

Затриманим повідомлено про підозру.

Нагадаємо, правоохоронці затримали корегувальника ворожих обстрілів у Харкові. Також затримано коригувальників ракетних ударів по Миколаєву та Баштанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: