Затримано коригувальника ракетних ударів по Миколаєву – СБУ

Читать на русском
Житель Миколаєва збирав і поширював у російських інтернет-спільнотах інформацію про позиції ЗСУ та об'єкти критичної інфраструктури.

Співробітники СБУ затримали мешканця Миколаєва, який збирав та поширював у російських інтернет-спільнотах інформацію про позиції українських військових та об'єкти критичної інфраструктури міста.

Про це повідомила пресслужба відомства 2 серпня.

У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталіЗа інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.

«Зібрана інформація використовувалася ворожими спецслужбами та військами для завдання ракетних та артилерійських ударів по військових та цивільних об'єктах міста. Внаслідок його дій було зруйновано декілька таких споруд. Під час обшуку, проведеного за місцем проживання фігуранта, виявлено та вилучено засоби фіксації та розповсюдження зазначених даних», - йдеться у повідомленні.

Коригувальнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 114-2 ККУ (несанкціоноване розповсюдження інформації про переміщення зброї та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних сил України).

Зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу, чоловікові загрожує позбавлення волі від восьми до 12 років.

Нагадаємо, днями на Миколаївщині знешкодили російського агента.

У Харкові затримали чоловіків, які розповсюджували дані про пересування ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: