Раніше про таке тільки мріяли: Данілов розповів про зброю, яку постачають Україні

Читать на русском
Україна отримує нову сучасну зброю і ніхто не виступає проти таких поставок. У цьому величезна заслуга Збройних сил України
Олексій Даніловrnbo.gov.ua

Україна отримає від західних країн масу нової зброї, про яку вона раніше могла тільки мріяти. А сьогодні передача надсучасного озброєння для ЗСУ стала реальністю.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю 24 каналу.

Арестович вважає, що США все-таки передадуть Україні ракети ATACMSАрестович нагадав, що повідомлення про те, що в Україну поставлено нове озброєння часто означають, що ця зброя вже мінімум тиждень, як використовується

«Ми зараз домовляємося, щоб вона прийшла якомога швидше. Швидкість - дуже важливе питання. Ну і якість... Ми про такі назви в березні тільки мріяли. Я дуже добре пам'ятаю, як президент збирав щоранку і щовечора, кожен день... Всі сиділи та ламали голови, де Що взяти, яку допомогу взяти» - розповів він.

А зараз, зазначив Данілов, Україна отримує нову сучасну зброю і ніхто не виступає проти таких поставок. У цьому величезна заслуга Збройних сил України, які дуже ефективно застосовують поставлене озброєння. Це приємно дивує західні держави, у яких в результаті пропадає страх, хто Україна отримає нове озброєння і бездарно його втратить.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден підписав новий, сімнадцятий пакет військової допомоги для України загальною вартістю в 550 мільйонів доларів. До нього увійдуть боєприпаси до артилерійських знарядь калібру 155 мм і ракети для РСЗВ HIMARS.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що інформація про скорочення військової допомоги Україні не відповідає дійсності. Німеччина постачає Україні новітні системи, деяких з них ще навіть немає на озброєнні Бундесверу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: