Росіянам не допоможе перекидання військ на південь України – Зеленський

Читать на русском
У російських окупантів немає шансів перемогти у війні стратегічно, а на тактичному рівні Україна повинна постійно триматися, щоб росія відчувала свою неминучу поразку
Ілюстративне фотоpresident.gov.ua

Попри те, що російські окупанти активно перекидають сили в Херсонську і Запорізьку області, знімаючи їх зі східного напрямку, це їм не допоможе.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 31 липня.

«Зараз російська армія намагається посилити позиції в окупованих районах півдня нашої країни, збільшує активність на відповідних напрямках. Частину російських сил з їхніх позицій на сході перекидають на південь – Херсонську та Запорізьку області. Але це їм там не допоможе. Жоден з російських ударів не залишається без відповіді наших військових і розвідників. ЗСУ готові відповідати на будь-яку нову активність окупантів» - запевнив він.

Зеленський зазначив, що у російських окупантів немає шансів перемогти у війні стратегічно, а на тактичному рівні Україна повинна постійно триматися, щоб росія відчувала свою неминучу поразку.

Нагадаємо, загарбники активно перекидають інженерну техніку в окуповану Херсонську область після того, як ЗСУ влучно вдарили по переправах і мостах.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжують посилений вогневий контроль транспортних і логістичних об'єктів, на які розраховують окупанти у своїх стратегічних планах. На півдні за ніч на 30 липня ЗСУ знищили кілька складів з боєприпасами та пальним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: