США вже готують наступний пакет військової допомоги Україні

Читать на русском
Кірбі відмовився називати точну дату надання пакета, а також розкривати його вміст, лише зазначивши, що це буде дуже скоро.
Джон Кірбі1lurer.am

Сполучені Штати Америки вже ведуть підготовку чергового пакету військової допомоги для Збройних сил України.

Про це повідомляє американський телеканал CNBC з посиланням на координатора зі стратегічних комунікацій в Раді національної безпеки при Білому домі Джона Кірбі.

Кірбі відмовився називати точну дату надання пакета, а також розкривати його вміст, лише зазначивши, що це буде дуже скоро.

«Я думаю, що відносно скоро ви побачите ще один. Я не наважуюся назвати дату в календарі, але я думаю, що ви можете побачити ще одне оголошення про допомогу у сфері безпеки дуже скоро... Але я дійсно думаю, що в загальних рисах ви можете очікувати ті речі відповідно до видів допомоги у сфері безпеки, які ви бачили в минулому» - сказав він.

Тим часом Північна Македонія передасть Україні радянські танки Т-72, які планувала знімати з озброєння в найближчі роки.

Федеральний уряд Німеччини схвалив продаж Україні 100 сучасних самохідних гаубиць Panzerhaubitze2000 виробництва компанії Krauss-Maffei Wegmann (KMW).

Словенія готує новий пакет військової допомоги для України для протидії російській агресії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: