Виступив за «загальну безпеку»: путін заявив про «неприпустимість» ядерної війни

Читать на русском
Президент росії володимир путін вважає, що «ядерна війна не має бути ніколи розв'язана». Про це йдеться у зверненні лідера країни-агресора.

Президент росії володимир путін вважає, що «ядерна війна не має бути ніколи розв'язана».

Про це йдеться у зверненні лідера країни-агресора до учасників та гостей X Конференції щодо розгляду дії Договору про нерозповсюдження ядерної зброї.

За його словами, «росія повністю виконує зобов'язання згідно з Договором про нерозповсюдження ядерної зброї та двосторонніх домовленостей із США щодо скорочення ядерних озброєнь».

«Виходимо з того, що в ядерній війні не може бути переможців, і вона ніколи не має бути розв'язана, і виступаємо за рівну та неподільну безпеку для всіх членів світової спільноти», - додав путін.

Раніше військовий експерт Олег Жданов повідомив, що станом на сьогодні загроза того, що російські загарбники ризикнуть застосувати в Україні хімічну зброю, залишається мінімальною. Але все може змінитись.

Нагадаємо, екскомандувач НАТО вважає, що шанси на те, що президент росії володимир путін застосує ядерну зброю в ході війни в Україні, вкрай малі. Ризик використання хімзброї набагато вищий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: