У Зеленського пояснили, що буде з росією та білоруссю, коли Україна здобуде перемогу

Читать на русском
Україна повинна буде доробити те, що не було дороблено в 1991 році. Територію білорусі дерадянізують, те ж саме буде з росією
Ілюстративне фото24 канал

Від перемоги України у війні залежить те, якими надалі будуть всі країни пострадянського простору. В першу чергу це стосується безпосередньо росії, а також білорусі.

Про це розповів радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі Національного телемарафону.

«Є парадокс, дуже цікавий парадокс. Від перемоги України залежить доля не тільки України, а й доля того, як в майбутньому будуть виглядати практично всі пострадянські країни, і перш за все - білорусь. Чи буде взагалі така країна, чи буде у неї своя ідентичність, чи буде вона мати шанс дійсно стати цікавою країною і суверенною країною» - зазначив він.

Війна в Україні: що Зеленський обіцяв упродовж п'ятого місяця повномасштабної агресіїВолодимир Зеленський упродовж п'ятого місяця війни обіцяв відновити експорт зерна, виконати умови для євроінтеграції та деокупувати українські території.

За словами Подоляка, перемога України у війні позначиться на інших країнах СНД. Якщо росія програє, білорусь, як її союзник, теж програє. Також від перемоги України залежить, чи буде існувати росія і в якому вигляді вона залишиться існувати.

«Тому, що якщо росія програє, то вона повинна пройти через певну трансформацію, і ймовірно це буде взагалі інша росія. Я думаю, що там буде не одна країна на території цієї держави» - вважає радник.

Також Україна повинна буде доробити те, що не було дороблено в 1991 році. Територію білорусі дерадянізують, те ж саме буде з росією. При цьому росія обов'язково програє війну і питання тільки в тому, коли це станеться і що від неї залишиться по завершенню війни, тому що чим довше йде війна, тим більше у росії шанс бути знищеною повністю.

Нагадаємо, сама важливе національне завдання для України на поточний момент - це зберігати національну єдність і всіма силами наближати перемогу над російськими загарбниками.

Раніше президент Володимир Зеленський привітав країну З Днем української державності, який в нашій країні відзначається вперше. Зеленський підкреслив, що Україна є самостійною, суверенною і незалежною державою, а не частиною чужої імперії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: