Зеленський назвав найважливіше національне завдання для України

Читать на русском
Зараз немає тих людей, які сумнівалися б у перемозі України. Є ті, хто сперечається, коли і як цього досягти. Це ознака віри в Україну
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Найважливіше національне завдання для України на поточний момент - це зберігати національну єдність та всіма силами наближати перемогу над російськими загарбниками.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 24 липня.

Класична шизофренія: у Зеленського прокоментували заяви Лаврова про «антинародний режим»Про антинародний режим прилюдно заїкається країна-терорист, яка вторглася на чужу територію і масово вбиває мирне населення

«Берегти єдність зараз і працювати разом на перемогу - це найважливіше національне завдання, яке всі ми обов'язково виконаємо. А значить, зможемо зробити те, що не вдавалося зробити раніше попереднім поколінням. Це стосується і нашого захисту в цій війні за незалежність, і нашого руху в Європу, до повноправного членства в ЄС, і нашої здатності стати однією з найсучасніших держав світу» - зазначив він.

Зеленський додав, що зараз немає тих людей, які сумнівалися б у перемозі України. Є ті, хто сперечається, коли і як цього досягти. Це ознака віри в Україну, і не тільки віри українців, а й усього світу. Навіть окупанти визнають, що Україна здобуде перемогу - вони постійно скаржаться на це своїм родичам, коли телефонують і пишуть їм.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов розповів, за якої умови Україна може здобути перемогу над росією до кінця 2022 року.

Міністр оборони Олексій Резніков також вважає за можливе закінчити війну з росією до кінця цього року. Можливо, як мінімум, звільнити українські території станом на 23 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: