Класична шизофренія: у Зеленського прокоментували заяви Лаврова про «антинародний режим»

Читать на русском
Про антинародний режим прилюдно заїкається країна-терорист, яка вторглася на чужу територію і масово вбиває мирне населення
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Заява російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова, який розповідав на камери якусь нісенітницю про «антинародний режим у Києві», має всі ознаки класичної шизофренії. Москві треба стежити за тим, щоб самій не опинитися на звалищі історії.

Про це написав радник керівника офісу президента України Михайло Подоляк у своєму Telegram.

Лавров заявив про зміну «географічних завдань» вторгнення в Україну – претендують не лише на ДонбасСергій Лавров заявив, що географічні завдання війни росії в Україні змінилися порівняно з березнем – тепер це не лише Донбас, а й Херсонська та Запорізька області та низка інших територій.

«Сьогоднішні заяви Лаврова на зустрічі з представниками країн-членів Ліги арабських держав гарне нагадування про те, чому не варто влітку пересуватися під сонцем без головного убору. Класична російська шизофренія: вранці заявляєш, що Москва прагне до переговорів, а вже ввечері, що твоя мета - «позбутися антинародного київського режиму» - сказав він, коментуючи заяви Лаврова.

Подоляк зазначив, що про це все заїкається країна-терорист, яка вторглася на чужу територію і масово вбиває мирне населення. Кремлю варто запам'ятати, що режими існують в російських в'язницях, в Україні ж - абсолютно законно обрана влада, яка здобула перемогу на чесних, конкурентних, демократичних виборах - втім, російська влада і слів таких не знає, швидше за все. Та й взагалі, Москві треба стежити за своїм станом, щоб не опинитися в результаті на звалищі історії.

«Вирішуючи повалити «антиісторичні режими», важливо самому випадково не опинитися на безумовному смітнику історії. Особливо якщо цивілізація вже вкрай зневажливо дивиться на суб'єктів, які скоїли стільки задокументованих важких воєнних злочинів» - резюмував він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ росії Сергій Лавров 24 червня, виступаючи перед членами ЛАД, в черговий раз втратив зв'язок з реальністю і заявив, що влада росії має намір допомогти українцям «позбутися антинародного правлячого режиму».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: