У кремлі знову загрожують «нищівним ударом» по Києву

Читать на русском
У разі атаки на Кримський міст в кремлі погрожують завданням «нищівного удару» по Києву, військовій інфраструктурі та каналам логістики постачання зброї.

У разі атаки на Кримський міст в кремлі погрожують завданням «нищівного удару» по Києву, військовій інфраструктурі та каналам логістики постачання зброї.

Про це повідомив депутат держдуми від «кримського регіону» Михайло Шеремет у коментарі РІА-Новости.

У РНБО повідомили, наскільки потужне ППО охороняє Кримський містЯк зазначається, окупанти досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська, вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми не бачили.

«Спроба атакувати Кримський міст обернеться нищівним ударом по центрах прийняття рішень у Києві, військовій інфраструктурі та каналах логістики постачання зброї. За свою провокацію київський режим отримає таку відповідь, що вже не зможе оговтатися», - заявив він.

Раніше Олексій Арестович повідомив про те, що збудований російськими окупантами Кримський міст обов'язково буде знищений. Його будівництво було проведено незаконно, а Крим – територія України, тому міст фактично є українською власністю, й Україна може робити із ним усе, що забажає.

Українські військові 20 червня завдали удару по бурових платформах у Чорному морі, які росіяни захопили у 2014 році після анексії Криму. Платформи було знищено; вони функціонували як пункти зміцнення для повного контролю російських окупантів на частиною Чорного моря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: