В Енергодарі окупанти ведуть обстріли зі спальних районів – мер

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстріли та запуски ракет із тимчасово захопленого Енергодару.

Російські окупаційні війська продовжують обстріл з тимчасово захопленого Енергодару. Також фіксується рух російської військової техніки.

Про це повідомив мер міста Дмитро Орлов у Telegram.

В Запорізькій ОВА розповіли, скільки мешканців області залишаються в полоні загарбниківПри цьому, тих, кого ворожі військові забирають на 1-2 дні з метою отримати гроші на викуп, значно більше, ніж зараз відомо.

«Сьогодні вночі у різних мікрорайонах Енергодару було чутно потужний гуркіт від переміщення важкої техніки та гучні залпи від запуску ракет. Окупанти знову обстрілювали із РСЗВ населені пункти на протилежному березі водосховища. І цього разу вони вже навіть не намагалися приховати свої злочини проти людства від місцевого населення», – йдеться у повідомленні мера.

Орлов зазначив, що раніше окупанти ракетну зброю розміщували переважно у передмісті, в селах та на майданчику ЗАЕС, і вже звідти вели обстріли Нікополя та Марганця, але зараз загарбники стріляють «прямо посеред вулиць, із спальних районів Енергодару».

Нагадаємо, в ОДА повідомляли, що російські військові ввечері та вночі обстріляли Новоолександрівську громаду у Запорізькому районі.

Крім цього, російські війська в ніч на 25 липня завдали ракетного удару по Чугуєву в Харківській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: