Нічні удари окупантів по Миколаївщині: поранено дитину

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли ракетами Миколаївщину. Внаслідок ударів поранення отримала дитина.
ілюстративне фото

Російські окупанти в ніч проти 25 липня знову обстріляли ракетами Миколаївську область. Внаслідок ударів поранення отримала дитина.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Війська рф обстріляли Сумщину з реактивної і ствольної артилеріїРосійські окупаційні війська продовжують обстрілювати прикордонні території Сумської області з різних видів озброєння.

Так, о 2:40 у Миколаєві пролунала серія вибухів. Повідомлялося про влучання в поля за межами міста на території довколишніх сіл.

У Миколаївському районі близько 3:00 ворог обстріляв село Мішково-Погорілове. За попередньою інформацією, поранено 7-річну дитину.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, електро- та газопостачання. Частково зруйновано та пошкоджено житлові будинки, автотранспорт. У двоповерховому житловому будинку виникла пожежа.

Раніше ворожих обстрілів зазнали Первомайська громада Миколаївської області. Відомо про влучання в будівлю магазину та гаражний кооператив у смт Первомайське.

Також ворог вдарив по складу із гумодопомогою у Миколаєві.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 25 липня завдали ракетного удару по Чугуєву в Харківській області. Одна жінка була поранена, під завалами залишаються ще троє людей.

Сьогодні вночі окупанти також обстріляли кілька районів Дніпропетровської області. Пошкоджено будинки та інфраструктуру, постраждала дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: