Війська рф скинули авіабомбу на Бахмут, пошкоджено будинки

Читать на русском
Сьогодні вночі російські окупанти скинули авіабомбу на Бахмут Донецької області, пошкоджено п'ять будинків.

Сьогодні вночі російські окупанти скинули авіабомбу на Бахмут Донецької області, пошкоджено п'ять будинків.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко у Facebook.

Нічні удари окупантів по Миколаївщині: поранено дитинуРосійські окупанти знову обстріляли ракетами Миколаївщину. Внаслідок ударів поранення отримала дитина.

«Постійні обстріли по всій лінії фронту тривають. Найбільш активно росіяни стріляють у Бахмутському районі: потерпають Бахмутська, Світлодарська та Соледарська громади. Вночі росіяни скинули авіабомбу на Бахмут – без постраждалих, але пошкоджено щонайменше 5 будинків. Під ранок ворог обстріляв місто з гармат – відомо про 1 пораненого», – йдеться у повідомленні.

За словами Кириленка, також були обстріли околиць сіл у Світлодарській громаді, пошкоджено приватні будинки в селах Кодема та Дачі.

Також у Соледарі внаслідок нічних та ранкових обстрілів загинула щонайменше 1 особа, пошкоджено три будинки, згоріли два гаражі, перебито електропостачання. Також під постійним вогнем околиці сіл Яковлівка та Бахмутське – без жертв.

«Близько півночі росіяни завдали чергового ракетного удару по Авдіївці. Трохи згодом – обстріляли місто з артилерії. Снаряди прилетіли у житлові квартали, інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо. Також під російськими обстрілами міста у відносному тилу. Сьогодні це Краматорськ і Костянтинівка», – зазначив голова регіону.

У Краматорську росіяни пошкодили один житловий будинок. У Костянтинівці відбулося два обстріли – снаряди впали поблизу житлових будинків та кав’ярні. Обсяги руйнувань встановлюємо. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 25 липня завдали ракетного удару по Чугуєву в Харківській області. Одна жінка була поранена, під завалами залишаються ще троє людей.

Сьогодні вночі окупанти також обстріляли кілька районів Дніпропетровської області. Пошкоджено будинки та інфраструктуру, постраждала дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: