Джонсон сподівається повернутися в крісло прем'єра – The Times

Читать на русском
Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, який раніше подав у відставку, сподівається у майбутньому повернутися на свою посаду.

Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон, який раніше подав у відставку, сподівається у майбутньому повернутися на свою посаду.

Про це повідомляє The Times.

За інформацією видання із посиланням на власні джерела, у канцелярії прем'єра пишуть, що Джонсон упевнений у своїх здібностях привести Консервативну партію до перемоги на виборах у майбутньому.

«Hasta la vista, baby»: Джонсон виголосив прощальну промову в Палаті громадУ середу, 20 липня, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон виголосив прощальну промову в Палаті громад напередодні своєї відставки.

«Він думає, що прихід до влади будь-якого наступника може стати катастрофою, і за кілька років після поразки Консервативної партії на загальних виборах ми можемо повернутися сюди ж у пошуках когось, хто має достатньо динамізму, аби знову привести партію до влади. Він вважає, що він і є та сама людина», - зазначило одне із джерел видання.

ЗМІ повідомляє, що частина консерваторів, яка допомогла усунути Джонсона, вже зіткнулася з критикою виборців. Це може вплинути на результати на наступних парламентських виборах.

Також помічники Джонсона стверджують, що він йде у відставку з виглядом людини із незавершеними справами.

7 липня стало відомо, що Борис Джонсон йде у відставку з посад прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії. Про це заявив сам політик. Причиною став скандал, пов'язаний з одним із партійних лідерів.

Консервативна партія оголосить ім'я нового прем’єр-міністра Великої Британії 5 вересня після голосування серед членів партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: