Обстріл Харкова з «Урагану»: кількість поранених перевищила 20

Читать на русском
Кількість поранених внаслідок обстрілу Харкова російськими РСЗВ Ураган збільшилася до 21 особи.
фото Харьков NOW

Станом опівдні кількість поранених внаслідок обстрілу Харкова російськими РСЗВ «Ураган» збільшилася до 21 особи.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

Удар по Харкову з РСЗВ «Ураган»: з'явилися фото з місця обстрілуХарків обстріляли з Ураганів уранці 20 липня. На зупинці транспорту загинуло троє людей, серед них 13-річний підліток. Його 15-річну сестру поранено. Також поранено ще одну літню жінку.

«За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, вже 21 поранена, серед них – одна дитина. Двоє загинули», – написав він.

Голова ОДА додав, що постраждали виключно мирні люди та виключно мирна інфраструктура: авто, торгові павільйони, житловий будинок, де на 1 поверсі розташована стоматологічна клініка, громадський транспорт.

Нагадаємо, сьогодні вранці окупанти вдарили з РСЗВ «Ураган» по одному із густонаселених районів Харкова. Снаряди прилетіли на зупинку громадського транспорту біля найбільшого харківського ринку, який вже не раз горів через обстріл військ рф. Також російські ракети прилетіли сьогодні у житловий мікрорайон - до стоматології на 1 поверсі житлового будинку.

Спочатку повідомлялося про одного загиблого.

Пізніше наводилися дані про двох жертв і 19 поранених. Серед поранених четверо перебувають у тяжкому стані.

Напередодні у Харкові росіяни також вдарили з РСЗВ по зупинці громадського транспорту. Загинуло троє людей, серед них дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: