Полювання на колаборантів: Миколаїв повністю закриють на один-два дні

Читать на русском
Миколаїв буде закрито на 1-2 дні, мешканців попередять заздалегідь, повідомив Кім. Силовики відпрацьовуватимуть адреси ймовірних зрадників.

Влада планує за тиждень-два на кілька днів закрити Миколаїв, щоб у місті змогли перевірити дані про ймовірних колаборантів.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

У Миколаєві готові платити по 100 доларів за «здачу» коригувальників вогню: деталіЗа інформацію про ворожих корегувальників вогню у Миколаївській області можна отримати 100 доларів. Що для цього потрібно надати.

«З вчорашнього дня надійшло 18 листів про ймовірну діяльність колаборантів та зрадників. ЗЗ вчора прийшло 18 листів щодо ймовірної діяльності колаборантів та зрадників. Зараз ми їх обробляємо та перевіряємо інформацію. Щодо закриття міста Миколаєва. Це планується за тиждень-два. Якраз закінчаться жнива та ми відпрацюємо максимально всі дані», - розповів він.

За словами голови ОВА, місто закриють на день чи два.

«Про це разом із військовими ми повідомимо завчасно, щоб люди могли закупити їжу, воду та могли спланувати свої дії. І відпрацюємо необхідні адреси, за якими спостерігаємо», - наголосив Кім.

Нагадаємо, у Миколаєві влада готова платити винагороду у розмірі 100 доларів за інформацію про коригувальників вогню по місту та області.

РФ не припиняє обстріли Миколаївщини – знову є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: