На світанку війська рф обстріляли три райони Миколаївщини, зруйновано будинки

Читать на русском
Вранці у п'ятницю, 22 липня, росіяни обстріляли населені пункти Першотравневого, Баштанського та Березнегуватського районів Миколаївщини.

Вранці у п'ятницю, 22 липня, росіяни обстріляли населені пункти Першотравневого, Баштанського та Березнегуватського районів Миколаївщини.

Про це повідомляє Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За інформацією місцевого чиновника, внаслідок обстрілу зруйновано цивільні об'єкти та приватні будинки. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється.

«22 липня ворожих обстрілів зазнала Першотравнева громада. Відомо про влучення до будівлі магазину та гаражного кооперативу у смт Первомайське. Близько 05:00 відбулись обстріли села Новомиколаївка. Влучання переважно по відкритим територіям. Постраждалих немає», – зазначив Кім.

За словами Кіма, з 07:30 війська рф також здійснили обстріл у напрямку населених пунктів Киселівки та Максимівки. Інформація про пошкодження та постраждалих наразі уточнюється.

Увечері 2 липня та о 05:00 22 липня відбулись обстріли села Широке Широківської громади Баштанського району – рашисти потрапили до сільськогосподарських будівель. Постраждалих наразі немає.

Триває обстріл населених пунктів по лінії розмежування у Березнегуватському районі. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Нагадаємо, в ніч проти 22 липня ворожі війська здійснили масовий обстріл Дніпропетровської області, є жертва.

Також зазначимо, станом на 6 ранку п'ятниці, 22 липня, ЗСУ вдалося відбити штурмові дії ворога на напрямках Доломітне – Новолуганське та Стряповка – Соледар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: