Українські радіостанції зазнали кібератаки: в ефірі повідомили, що Зеленський нібито в реанімації

Читать на русском
Деякі радіостанції зазнали кібератаки. В ефірі з'явилися фейкові повідомлення про те, що Володимир Зеленський у реанімації, а Стефанчук виконує його обов’язки.

Українські радіостанції холдингу TAVR Media сьогодні, 21 липня, зазнали кібератаки. В ефірі з'явилося повідомлення про те, що президент Володимир Зеленський нібито перебуває у реанімації, а обов’язки глави держави виконує Руслан Стефанчук.

«Сьогодні було здійснено кібератаку на сервери та мережі радіостанцій TAVR Media. Наголошуємо, жодна інформація про проблеми із здоров’ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності. В даний момент відповідні служби працюють над вирішенням цієї проблеми», – заявили у радіохолдингу.

Зазначимо, компанія включає 8 радіостанцій: «Хіт FM», «Мелодія FM», «Radio Relax», «Наше радіо», «Classic Radio», «Radio Jazz», «Радіо Рокс» та «KISS FM», а також «Радіо Байрактар», яке мовить замість «Русского радио».

Нагадаємо, 16 березня в ефірі телеканалу «Україна 24» на стрічці з`явилося фейкове звернення Володимира Зеленського до військових із закликом скласти зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: