Росія розганяє фейк про «знищення» HIMARS – ООС

Читать на русском
Російські пропагандисти розганяють неправдиву інформацію про нібито знищення РСЗВ HIMARS, але це фейк.

Російські пропагандисти розганяють неправдиву інформацію про нібито «знищення» HIMARS, але це фейк. Реактивні системи і далі завдають нищівних ударів по окупантам.

Про це повідомила пресслужба ООС у середу, 6 липня.

NASAMS і ракети для HIMARS: США виділили Україні новий пакет військової допомогиКрім ППО та боєприпасів для РСЗВ, Україна в новому пакеті отримає велику кількість снарядів для 155-мм артилерії

«Увага фейк! російські пропагандисти активно розповсюджують хибні повідомлення про нібито знищення американської артилерійської системи «HIMARS». Зазначаємо, що це повідомлення не відповідає дійсності і є нічим іншим, як фейком», - йдеться у повідомленні.

У угрупуванні ООС підкреслили, що реактивні системи HIMARS, надані США «постійно завдають нищівного удару по стратегічно важливих пунктах противника, що призводить до колосальних втрат серед техніки, особового складу та забезпечення окупаційних військ».

Нагадаємо, 23 червня перші американські реактивні системи залпового вогню HIMARS прибули до України. Генштаб показав роботу HIMARS на полі бою.

Також уже майже тиждень у російських окупантів горять склади з боєприпасами у різних точках Донбасу та на півдні.

А тим часом Україна скоро отримає додаткові РСЗВ HIMARS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: