ЗСУ вдарили по окупантам в Енергодарі: Арестович розповів подробиці

Читать на русском
При цьому, українські взахисники змогли відвоювати два населених пункти після наступу окупантів на Сіверськ і Бахмут в Донецькій області.
Українська правда

ЗСУ завдали точного удару по скупченню живої сили і техніки окупантів у тимчасово захопленому Енергодарі. В результаті обстрілу повідомляється про великі втрати. При цьому, наступ росіян на Сіверськ і Бахмут призвів до успішної контратаки ЗСУ на відповідних напрямках.

Про це радник голови ОП Олексій Арестович повідомляє в ефірі «Фейгін Live».

«В Енергодарі було скупчення сил і засобів противника. І туди якось так вдало прилетіло. Кажуть, багато знищено сил і техніки. Тому не стріляйте по Нікополю, це погана справа, буде горе», - заявив Арестович.

Арестович спрогнозував ситуацію в росії після деокупації Херсона українською армієюУ разі деокупації Україною Херсона або іншого значущого міста в росії моментально загостриться політична ситуація

Водночас, як повідомив Арестович, українські взахисники змогли відвоювати два населених пункти після наступу окупантів на Сіверськ і Бахмут в Донецькій області.

«Там щось негаразди з наступом російського угруповання на Сіверськ і Бахмут. Наступали-наступали, а два населені пункти втратили в результаті контратаки ЗСУ. Вони хоч і маленькі, але симпатичні», - розповів Арестович.

При цьому він додав, що не може розкривати назви населених пунктів, які напередодні деокупували ЗСУ.

Нагадаємо, що минулої доби, 20 липня, у тимчасово окупованому росіянами Енергодарі Запорізької області пролунали вибухи.

Мер Енергодару Дмитро Орлов попереджав, що окупанти поширюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти у місті. Так, росіяни нібито виявили біля зупинки громадського транспорту саморобний вибуховий пристрій.

Також нагадаємо, що у середу, 20 липня, ЗСУ відбили низку ворожих штурмів на багатьох напрямках. Окупанти намагаються захопити Бахмут та територію Вуглегірської ТЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: