В тимчасово окупованому Енергодарі загарбники розганяють фейки про «партизанів-терористів»

Читать на русском
В тимчасово окупованому Енергодарі загарбники поширюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти.
Укрінформ

В тимчасово окупованому Енергодарі загарбники поширюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти.

Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

«Сміттєві Телеграм-канали мордорської орди, яка засіла в Енергодарі, останнім часом намагаються нав’язати місцевим мешканцям думку про те, що вони активно борються з неіснуючими партизанами, вилучають арсенали зброї, викривають замахи», – йдеться в повідомленні.

Сьогодні загарбники нібито знайшли біля зупинки громадського транспорту саморобний вибуховий пристрій. І повідомили, що це «партизани» готують теракти проти місцевих мешканців.

Зеленський закликав українців припинити довіряти інформаційним вкидамІнформаційні вкиди - один з російських інструментів для розхитування ситуації в Україні, поряд з ракетним терором та воєнними злочинами

Орлов наголосив, що дешева пропаганда лише смішить жителів, які розуміють, що терористами є насправді російські військові. Мер вважає, що такі фейки росіяни створюють, аби звітувати керівництву про свою активну діяльність, виправдати терор, який чинять у місті, а також списати на міфічних партизанів власні прорахунки.

Нагадаємо, країна-агресор проводить інформаційну спецоперацію в Німеччині, щоб дискредитувати Україну та політичне керівництво держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: