ЗСУ вночі «запитають» за Вінницю, Миколаїв та Харків – Арестович

Читать на русском
Українські військові обов'язково змусять відповісти окупантів за сьогоднішній теракт у Вінниці та регулярні обстріли Харкова та Миколаєва.

Українські військові обов'язково змусять відповісти окупантів за сьогоднішній теракт у Вінниці та регулярні обстріли мирних жителів Харкова та Миколаєва. Це станеться вже сьогодні вночі.

Про це заявив радник голови ОПУ Олексій Арестович, коментуючи сьогоднішній удар росії по центру Вінниці.

«Країна-вбивця»: Зеленський відреагував на ракетний удар рф по ВінниціВолодимир Зеленський прокоментував ракетний удар росії по Вінниці. Він заявив, що рф є країною-вбивцею і країною-терористом.

«Ми битимемо по ним. Вони по нам. Різниця полягає в тому, що ми б'ємо тільки по військових цілях, щоразу ретельно прогнозуючи супутній збиток. Вони б'ють, не звертаючи увагу на таке, щоразу вкладаючи в прогноз додатковий ефект від терору мирного населення, або – безпосередньо заради такого терору, як зараз у Миколаєві та Харкові», - написав він.

За словами Арестовича, кожен такий удар прискорює вжиття заходів цивілізацією проти антицивілізації: санкцій, передачі Україні зброї.

«Путінський режим буде придушено на полі бою, інших способів покінчити з ним не існує. А вб'є його роль, яку вони собі обрали самі – антицивілізація. Виважені, визнані легкими та виштовхнуті зі світу геть. Сьогодні вночі ЗСУ спитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні вдень росія вдарила по центру Вінниці трьома крилатими ракетами Калібр. Відомо вже про 20 загиблих та 90 поранених. Пошукові роботи ще тривають.

Миколаїв уранці 14 липня пережив черговий масований ракетний обстріл. По місту було випущено 9 ракет.

Також рф щоночі наносить ракетні удари по Харкову і обстрілює мирні райони з РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: