Російським солдатам в армії оформлюють фіктивні контракти 2007 року – ГУР

Читать на русском
Російському окупанту, який зараз воює в Україні, в росії підсунули фіктивний контракт 2007 року.

Українська розвідка перехопила розмову, з якої стало відомо, що окупанту в росії підсунули фіктивний контракт 2007 року.

Розмову оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупанти скаржаться, що їм не платять за поранення на війні в Україні – перехоплення розвідкиОкупанти скаржаться, що їхнє життя дешевше за ракети. Військовим рф перестали платити за отримані поранення на війні в Україні.

Окупант розповідає рідні, що зараз він знаходиться десь за Ізюмом (Харківська область) та разом зі своїми товаришами по службі «бере ліс». Проте з їхньої роти залишилося лише 26 осіб із 90. За його словами, він більше не збирається підписувати контракт з армією росії, тому що війна виявилася зовсім не такою, як він очікував.

«Спецназ зайшов, піз..(наганяй) за годину отримали та втекли. Ось тобі і весь спецназ. Не хочу більше бути піхотою. Набридло. Психіка ламається, вже вночі сняться ці трупаки. Наї..(обдурили) нас із грошима. Ось тобі й держава», – розповів окупант.

У свою чергу бабуся російського солдата повідомляє, що показувала його контракт юридичній особі: «Адвокатша дивилася ваші контракти і сказала, що це п... (фіктивний) папірець. Каже, що за 2007 рік підсунули. Що це за папірець такий? Це не контракти, а ...».

📞«Контракти за 2007 рік підсунули Що це за папірець такий»Головне управління розвідки МО України

Нагадаємо, СБУ вдалося дізнатися, що частина російських командирів під час вторгнення в Україну користувалися картами півстолітньої давності.

Раніше в ГУР повідомляли, що російських солдатів командири відправляють у фейкові «відпустки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: