Російських солдатів командири відправляють у фейкові «відпустки» – ГУР

Читать на русском
Російські окупанти скаржаться, що командири оформлюють для комісії фальшиві звіти про відпустку.

Російські окупанти скаржаться, що командири не дають відпочити під час війни. Натомість просто оформлюють для комісії фальшиві звіти про «відпустку».

Розмову оприлюднило головне управління розвідки Міноборони України.

Окупанти заздрять точності українських мінометників: СБУ перехопила розмовуРосійські військові заздрять точній роботі українських мінометників та артилеристів, які б'ють по позиціям армії рф.

«Нас ще виявляється місяць тому виводили звідси, ми відпочивали, кайфували, судячи з документів. Приїхали із московської комісії. Десь відпочивали, спали, а тепер ми знову тут. Ми відпочили, а чого ви скаржитесь, чого ви збігаєте, якщо ви відпочивали», – розповідає солдат своїй дружині.

Також російський військовий скаржиться на своїх командирів у частині. За його словами, його комбриг (командир бригади) вирушив до москви нібито з пораненням. Він провів деякий час у росії, а потім знову повернувся. Окупант визнає, що командування ставиться до солдатів вкрай жахливо: «Ми просто бидло».

📞 "… ну, мы просто бл*ть быдло, оказывается месяц назад отдыхали, кайфовали судя по документам."Головне управління розвідки МО України

Нагадаємо, окупанти на Харківщині місяць не можуть зрушити у наступ. Про це вони самі зізналися у перехопленій СБУ розмові.

Також повідомлялося, що окупанти скаржаться, що їм не платять за поранення на війні в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: