Окупанти скаржаться, що їм не платять за поранення на війні в Україні – перехоплення розвідки

Читать на русском
Окупанти скаржаться, що їхнє життя дешевше за ракети. Військовим рф перестали платити за отримані поранення на війні в Україні.
Укрінформ

Окупанти скаржаться, що їм перестали платити за отримані поранення на війні в Україні.

Про це стало відомо з перехопленої розмови російського військового.

Телефоном окупант пояснює дружині нюанси системи грошових виплат за поранення.

«Тут навіть командувач армією ллє у вуха вищому керівництву, що все чудово, все виходить. У нас народу повні купи. Подають дані, наприклад: в наступ іде 26 людей, а вони подають 126 людей іде в наступ. І за наступ піхоті платять гроші. 8 тисяч на добу за наступ. 100 людей пишуть усіляких «лівих». Невідомо звідки – в тилу, не в тилу. Взагалі незрозуміло кому потім приходять ці гроші», – розповідає він.

«Путін зрозумів, що це великий відтік бабок»Головне управління розвідки МО України

У російських військових складається враження, що життя людей дешевше ніж ракети. А за поранення тепер платять не всім.

«Путін зрозумів, що це великий відтік «бабок». Тому що люди почали підставлятися спеціально. Чи то руки собі стріляти, чи то ноги. Чи то руки виставляти з окопів, коли мінометний обстріл проходить і їхати з трьома мільйонами. І все: ми учасники, ми отримали три мільйони, ми щасливі-здорові, більше не поїдемо», – розказує росіянин.

Відтепер поранення окупантів розділили на легкі та важкі. Якщо при вогнепальному пораненні не заділо кістку – класифікують як легке. А якщо руки, ноги, пальці відірвало, або ж кості зачепило чи внутрішні органи пошкодило – важке поранення.

Глава розвідки розповів, коли та чим закінчиться війна з росієюКирило Буданов вважає, що війна може закінчитися наступного року виходом України на свої кордони станом на 1991 рік.

«Тобто, якщо тобі ногу прострілять, осколок залетить куди-небудь, то все це дрібниці. Тобі належить максимум тисяч 60. По мінімалці й все, іди, служи далі», – підсумовує загарбник.

Раніше повідомляли, що у Херсоні російські військові спалюють тіла своїх загиблих товаришів по службі, щоб приховати втрати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: