Окупанти на Харківщині місяць не можуть зрушити в наступ: перехоплена розмова

Читать на русском
Українські військові так затиснули російських окупантів на Харківщині, що вони вже місяць не можуть виконати наказ про наступ.

Українські військові так «затиснули» російських окупантів у Харківській області, що вони вже місяць не можуть виконати наказ про наступ.

Про це свідчить нова телефонна розмова, яку вдалося перехопити СБУ.

Окупанти скаржаться, що ЗСУ їх «розбивають у пух і прах» – перехоплення розвідкиТерорист із ДНР розповів дружині, що їхній підрозділ українські військові «розбили в пух і прах», є багато загиблих і поранених.

«Та вже місяць у цьому селі сидимо! Ні#уя у наступ не можемо рушити нормально. Укри в'#ють і в'#ють наш підрозділ, не дають рушити», – розповідає російський солдат своєму другу, який також воює проти України, але на іншому напрямі.

Як зазначили в СБУ, російські військові визнають високий рівень підготовки та ефективність роботи українських захисників, тож охочих іти в наступ немає.

«Наші всі в паніці... Ніхто не хоче йти в наступ. Техніку роз'ї#али, міномtти роз'ї#али - все пиз#ець, залишилися без ні#уя. Ось і наступ. І так вже тиждень», – бідкається окупант.

Нагадаємо, раніше СБУ повідомляла, що окупанти заздрять точності українських мінометників, а також скаржаться, що їм не платять за поранення на війні в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: