Ракетний удар по Часовому Яру: кількість загиблих досягла 19

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Часовому Яру Донецької області загинули щонайменше 19 людей.
facebook.com/MNS.GOV.UA

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Часовому Яру Донецької області загинули щонайменше 19 людей. При цьому під завалами є ще люди.

Про це повідомляє ДСНС України у понеділок, 11 липня, у Facebook.

Ракетні удари по Харкову: ДСНС опублікувала фото наслідків влучання у житловий будинокХарків уночі тричі зазнав ракетних ударів. Одна ракета зруйнувала житловий будинок, ще дві влучили у двір неподалік складської будівлі та у будівлю школи.

«Тіло ще одного загиблого вилучили рятувальники з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілу 5-поверхового житлового будинку у м. Часів Яр. Таким чином, виявлено та вилучено з-під завалів 19 загиблих, врятовано з-під завалів 8 осіб, проведено розчищення та розбирання близько 138 тонн зруйнованих елементів будинку», - сказано в повідомленні.

Роботи продовжуються.

Нагадаємо, увечері в суботу, 9 липня, російські війська обстріляли з «Ураганів» житловий будинок у місті Часів Яр Донецької області.

Ще вранці було відомо про 17 загиблих у Часовому Яру.

Сьогодні вночі росія тричі обстріляла ракетами Харків. Одна з ракет влучила у шестиповерховий житловий будинок в Основ'янському районі, він частково зруйнований.

Сьогодні вранці Харків рф потужно обстріляла з РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: