У Харкові російська ракета зруйнувала житловий будинок у центрі – ДСНС

Читать на русском
Розбір завалів триває, поки невідомо, скільки людей можуть під ними перебувати. Будівля встояла, але отримала часткові руйнування
Ілюстративне фотоFacebook

Російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Харкову. Ракета росіян влучила в житловий шестиповерховий будинок у центрі міста, будівля частково зруйнована.

Про це повідомляє Суспільне.Харків з посиланням на коментар Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники повідомили, що станом на 04:30 11 липня з-під завалів врятована літня жінка. Розбір завалів триває, поки невідомо, скільки людей можуть під ними перебувати. Будівля встояла, але отримала часткові руйнування.

Всього вранці 11 липня в Харкові, згідно з повідомленнями місцевих каналів в Telegram, прогриміло три вибухи, причому перший - о третій годині ночі. У Харківській області повітряна тривога триває з 00:23 11 липня.

Нагадаємо, 10 липня з ранку росіяни в черговий раз атакували Харків - ракети потрапили на територію навчального закладу, дитячого санаторію та приватного будинку.

У Харківській області протягом доби 9 липня армія рф завдавала ударів по полях врожаю, птахокомплексу, звалищах і відкритих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: