Ракетні удари по Харкову: ДСНС опублікувала фото наслідків влучання у житловий будинок

Читать на русском
Харків уночі тричі зазнав ракетних ударів. Одна ракета зруйнувала житловий будинок, ще дві влучили у двір неподалік складської будівлі та у будівлю школи.
facebook.com/MNSKHARKIV

Харків у ніч на 11 липня тричі зазнав ракетних обстрілів з боку росії. Одна з ракет влучила у шестиповерховий житловий будинок в Основ'янському районі. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок вибуху було повністю зруйновано під'їзд будівлі. З-під завалів співробітники ДСНС врятували 86-річну жінку, яка мешкала у квартирі на другому поверсі.

«Наразі на місці події проводяться аварійно-рятувальні роботи. Ще дві ракети влучило на подвір‘ї неподалік складської будівлі у Основ'янському районі, а також у будівлю школи у Слобідському районі міста», – додали у ДСНС.

Зазначимо, вранці 10 липня по Харкову також було завдано ракетного удару. Ракети влучили на територію навчального закладу, дитячого санаторію та приватного будинку.

Нагадаємо, увечері в суботу, 9 липня, російські війська обстріляли з «Ураганів» житловий будинок у місті Часів Яр Донецької області. В результаті загинули 15 людей, майже 30 можуть перебувати під завалами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: