Ракетний удар по Часовому Яру: під завалами можуть бути 27 людей, кількість загиблих зросла

Читать на русском
П'ятьох осіб вдалося врятувати з-під завалів. Ще з кількома людьми, які опинилися під завалами, встановили та підтримують мовний контакт.
t.me/kt20220224

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках Часового Яру на Донеччині зросла до п'ятнадцяти. Ще 27 осіб можуть бути під завалами.

Про це голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляє в Telegram, а також повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 13.00 10 липня внаслідок ракетного удару в п’ятиповерховому житловому будинку у м. Часів Яр загинуло 15 осіб та постраждало 5 осіб. Для проведення пошуково-рятувальних робіт від ДСНС залучено 67 осіб та 10 од. техніки», - йдеться у повідомленні ДСНС.

При цьому, голова Донецької ОВА Павло Кириленко додав, що п'ятьох осіб вдалося врятувати з-під завалів. Ще з кількома людьми, які опинилися під завалами, встановили та підтримують мовний контакт.

«За різними оцінками, там можливе перебування ще 24 осіб, серед яких 9-річна дитина», - повідомив Кириленко.

Пізніше заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко додав, що під завалами можуть перебувати 27 людей, оскільки з трьома з них встановлений мовний контакт.

Нагадаємо, пізно ввечері у суботу, 9 липня, ворожі війська обстріляли з «Ураганів» житловий будинок на Донеччині у місті Часів Яр.

Також нагадаємо, що сьогодні окупанти обстріляли Дніпропетровську область касетними снарядами.

Окрім цього, за добу окупанти щонайменше 12 разів обстріляли Сумщину та Чернігівщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: