Із Маріуполя у бік Бердянська попрямувала колона ворожої техніки – деталі

Читать на русском
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що російські війська виводять техніку з міста в бік лінії фронту.
Цензор.нет

Російські окупаційні війська перекидають свої сили з окупованого Маріуполя в бік Бердянську. Минулої доби, 9 липня, велика колона техніки і п'ять автобусів з військовими вирушили в бік лінії фронту.

Про це повідомляє у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Згідно з його словами, вчора після 13:00 велика колона техніки з позначкою «V» та 5 автобусів з військовими, що на передодні заїхали в Маріуполь, вирушили в бік захопленого міста Бердянськ.

«Також, частину військової техніки з міст зберігання в Маріуполі додано до колони. Окупанти продовжують виведення техніки з Маріуполя в бік лінії фронту», - повідомляє Андрющенко.

У Білорусі помітили рух колони російської окупаційної арміїТакож повідомляється, що один із КамАЗів ЗС країни-агресора, які рухалися в колоні трасою М5, вилетів у кювет.

При цьому, стало відомо, що окупанти відновили роботу Маріупольського порту для завезення палива і військової техніки та вивезення награбованого. Склади з боєкомплектом розташовують у житлових кварталах.

Нагадаємо, що в окупованому Маріуполі у суботу, 9 липня, пролунало два потужні вибухи в районі меткомбінату ім. Ілліча та в районі «Азовсталі».

Окрім цього, в Маріуполі стрімко збільшується кількість крадіжок вцілілого приватного автотранспорту.

Раніше російські окупанти захопили два іноземні кораблі в порту Маріуполя, оголосивши, що вони є «державною власністю» так званої «Донецької народної республіки».

Також нагадаємо, що в Маріуполі через колапс медицини стрімко зростає кількість смертей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: