В Маріуполі окупанти та колаборанти крадуть вцілілі автомобілі – розвідка

Читать на русском
В тимчасово окупованому Маріуполі стрімко збільшується кількість крадіжок вцілілого приватного автотранспорту.
Головне управління розвідки МО України

В тимчасово окупованому Маріуполі стрімко збільшується кількість крадіжок вцілілого приватного автотранспорту.

Про це розповідає українська розвідка.

Автомобілі викрадають як з відкритих стоянок, так і з закритих гаражних кооперативів. При цьому, вартість машини не має значення. Грабіжники часто використовують евакуатори. Як зазначають у розвідці, це дає зрозуміти, що грабунком займаються безпосередньо представники окупаційної адміністрації та пов’язані з нею колаборанти.

На відновлення Маріуполя піде від 7 до 10 років – мерВідновлення Маріуполя коштуватиме більше ніж 14 млрд доларів. За часом це приблизно 7-10 років.

«Офіційно заяву про викрадення можна подати у «військову комендатуру» Маріуполя. Проте, на неофіційному рівні її представники заявляють, що шукати автомобілі треба самостійно», – додають у повідомленні.

Нерідко власники викрадених автомобілів знаходять їх у бойовиків так званої «міліції ДНР». В такому випадку вкрадені машини оголошуються «власністю ДНР» і повернути їх неможливо.

Нагадаємо, російські окупанти захопили два іноземні кораблі в порту Маріуполя, оголосивши, що вони є «державною власністю» так званої «Донецької народної республіки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: