Підприємства росії відмовляються ремонтувати техніку окупантів – розвідка

Читать на русском
Оборонні підприємства росії відмовляються ремонтувати пошкоджену бойову техніку окупантів через відсутність компонентів або ж недостатню суму коштів.
t.me/zsuwar

Оборонні підприємства росії відмовляються ремонтувати пошкоджену бойову техніку окупантів через відсутність компонентів або ж недостатню суму коштів.

Про це повідомляє українська розвідка.

«Конфлікт між військовим керівництвом рф та директорами оборонних заводів дедалі більше унеможливлює посилання до зони бойових дій нової бойової броньованої техніки», – йдеться в повідомленні.

З початку повномасштабного вторгнення Росії, українські бійці знищили понад 40% боєздатних танків, бойових машин піхоти та бронетранспортерів окупаційних частин лише з Південного військового округу рф.

У розвідці наголошують, що доставляючи до ремонтних заводів пошкоджену техніку, окупанти її повністю розкомплектовують, а запчастини та агрегати продають чи обмінюють на алкоголь. До заводів інколи доїжджають лише обгорілі остови БМП та танків.

«Врятувати ситуацію командування намагалося за допомогою спеціально створених ремонтних бригад, які мали б відновлювати техніку поблизу зон бойових дій. Проте корупція і жага до наживи серед військового керівництва рф звели цю спробу нанівець», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що російські правоохоронці почали масово писати рапорти на звільнення, бо вони не хочуть й навіть бояться потрапити на війну в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: