До законопроєктів про мораторій на підвищення тарифів подали майже 3 тисячі правок – нардеп

Читать на русском
Нардепи подали 2902 правки до законопроєктів, необхідних для запровадження мораторію на підвищення тарифів під час воєнного стану.

До законопроєкту «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час воєнного стану та подальшого відновлення» (№7427) та до пов'язаного з ним бюджетного законопроєкту подали майже 3 тисячі правок.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк.

До яких законопроектів подавали найбільшу кількість поправокПоправки до законопроектів можуть як покращити суть, так і затягнути розгляд на кілька місяців.

«Давно ми такого не мали. Можна сказати, «практика довоєнного часу» – поправочний спам. До законопроєктів (7428, 7427) про мораторій на підвищення тарифів на тепло та залучення 5 млрд доларів від міжнародних партнерів на покриття різниці ціни газу, внесено сукупно 2902 правки. В основний законопроєкт – 1450, і в бюджетний – 1452. Враховуючи, що їх вже необхідно ухвалити найближчим часом, ситуація дуже неординарна», – написав Железняк.

Нагадаємо, 21 червня Верховна рада схвалила у першому читанні законопроєкт №7427, який запроваджує мораторій на підвищення тарифів на опалення та газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: