Данілов заявив про зміну російської тактики у війні з Україною

Читать на русском
Окупанти порушують будь-які правила ведення війни, бомблять мирне населення - це теж елемент їхньої тактики
Олексій Даніловpresident.gov.ua

Російські окупанти через брак сил і неможливість вести бої вздовж усієї лінії фронту, яка склалася в Україні, змушені були змінити тактику. Вони формують ударні кулаки, які атакують в потрібних росії місцях та повільно просуваються вперед.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Апострофу.

Данилов зазначив, що Україна, всупереч прогнозам різних експертів та іноземних розвідок, вже понад 130 днів тримає оборону проти росії. Окупанти порушують будь-які правила ведення війни, бомблять мирне населення - це теж елемент їхньої тактики.

«Те, що вони використовують на сьогодні проти нашого мирного населення авіаційні бомби, те, що сьогодні бомблять мирне населення - це не класична війна, яка прописана в документах, нормах і правилах, що існують на сьогодні у світі. Вони воюють проти мирного населення: проти дітей, проти жінок, проти літніх людей» - додав він.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО розповів, що умовою для перемоги України до кінця 2022 року є набір певних факторів, які повинні вдало скластися. Зокрема, Україні потрібно більше західного озброєння.

Нагадаємо, в РНБО вважають, що військової допомоги, яку Україні надають західні партнери, все ще категорично недостатньо для досягнення паритету на фронті з російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: