Ми повернемося завдяки тактиці та нарощуванню зброї: Зеленський про відхід з Лисичанська

Читать на русском
Україна не віддасть окупантам своєї землі. Українська армія нарощує постачання сучасної зброї і завдяки тактиці поверне Лисичанськ.
president.gov.ua

Україна не віддасть окупантам своєї землі. Українська армія нарощує постачання сучасної зброї і завдяки тактиці поверне Лисичанськ.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до українців.

Росія має достатньо «Смерчів», «Ураганів», «Градів», щоб знищувати в Україні місто за містом. Окупанти зібрали на Донбасі свою найбільшу вогневу потугу.

«Вони можуть використовувати десятки тисяч артилерійських снарядів щодобово на одній ділянці фронту. Це реальність. Тому ми знищуємо потенціал окупантів – день за днем, прораховано, потужно», – зазначив Зеленський.

Зведення Генштабу: ЗСУ відбили штурм на Слов’янському напрямку, окупанти захопили ЗолотарівкуУкраїнські військові відбили наступ військ росії на Слов'янському напрямку. Ворог взяв під контроль Золотарівку на Лисичанському напрямку. Також ЗСУ вимушені були залишити Лисичанськ.

Президент наголошує, що Україна береже життя своїх воїнів та людей, на відміну від окупантів.

«І якщо командування нашої армії й забирає людей із певних точок фронту, де ворог має найбільшу вогневу перевагу, – зокрема це стосується й Лисичанська, – це означає тільки одне: що ми повернемося завдяки нашій тактиці, завдяки нарощуванню постачання сучасної зброї», – додає він.

Відомо, що станом на 3 липня ЗСУ рухаються вперед на Харківщині, в Херсонській області, і на морі.

Зеленський також наголосив, що російська економіка опинилася в найбільшій кризі за останні 50 років. Світ відмовляється від звʼязків з рф, а слова «обвал», «дефіцит» і «бідність» – це те, що буде описувати російське життя.

Нагадаємо, після важких боїв за Лисичанськ Сили оборони України були змушені відійти із займаних позицій і рубежів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: