Західної зброї все ще недостатньо для досягнення паритету на фронті з росією – Данілов

Читать на русском
Хоча зброї все ще недостатньо, Україна вдячна всім західним партнерам, які надають їй військову допомогу і передають озброєння
Олексій Даніловrnbo.gov.ua

Військової допомоги, яку Україні надають західні партнери, все ще категорично недостатньо для досягнення паритету на фронті з російськими окупантами. Потрібно більше озброєння і військової допомоги.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у своєму Twitter.

«На жаль, допомоги все ще недостатньо, щоб у нас був паритет з ворогом у важкому озброєнні. Вдячні всім нашим партнерам і сподіваємося, що паритет буде досягнутий. На нас чекає дуже складна війна, і, крім нас, нашу країну ніхто захищати не буде» - зазначив він.

Нагадаємо, президент США Джозеф Байден 30 червня пообіцяв, що незабаром США анонсують передачу Україні новітніх систем ППО і реактивних систем залпового вогню (HIMARS).

Італія приєднається до поставок важкого озброєння Україні. Швидше за все, вона також буде поставляти Україні самохідні та несамохідні 155-мм гаубиці. Німеччина і Нідерланди, дві держави-члени НАТО, найближчим часом передадуть Україні ще шість самохідних артилерійських установок Panzerhaubitze 2000.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: