Тактика «випаленої землі»: Єрмак відреагував на обстріл Слов'янська

Читать на русском
Росіяни продовжують воювати як терористи, використовуючи тактику «випаленої землі» проти мирних українських міст та цивільних осіб.
фото ОПУ

Росіяни продовжують воювати як терористи, використовуючи тактику «випаленої землі» проти мирних українських міст та цивільних осіб.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Twitter у вівторок, 5 липня, коментуючи сьогоднішні обстріли Слов'янська.

«Слов'янськ, обстріл Центрального ринку. Росіяни продовжують використовувати тактику «випаленої землі» проти мирних міст та звичайних людей. Вони воюють підло, як звичайні терористи. Нам потрібно більше зброї, ще більше HIMARS, щоб ми не давали їм можливості випускати десятки тисяч боєприпасів на добу по нашим містам», – підписав Єрмак відео пожежі у Слов'янську.

Також він наголосив, що визнання росії країною-спонсором тероризму є рішенням необхідним і його слід ухвалити якнайшвидше.

Зазначимо, сьогодні мер Слов'янська Вадим Лях повідомив про масований обстріл міста. Він також закликав громадян не залишати укриття. Пізніше журналіст повідомив про загибель однієї жінки внаслідок обстрілу.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів окупаційних військ російської федерації міста Слов'янськ Донецької області загинули щонайменше дві особи, ще семеро отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: