У трьох областях виявлено російських агентів – СБУ

Читать на русском
Українські правоохоронці знешкодили у Києві, Одеській та Луганській областях мережу російських агентів.

Українські правоохоронці знешкодили у Києві, Одеській та Луганській областях мережу російських агентів, а також зрадників та колаборантів.

Про це повідомила у середу, 6 липня, Служба безпеки України.

В Україні знешкодили агентурну мережу ФСБ: затримані коректували ракетні обстріли містУ Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, а також у Дніпропетровській та Вінницькій областях затримали майже два десятки агентів ФСБ. Одним із координаторів мережі був радник так званого голови Криму Аксьонова.

Так, у Києві силовики викрили російського агента, який збирав розвіддані про оборону Києва та дислокацію тут військових підрозділів. Досудове розслідування у цій справі завершено.

На Київщині затримали зловмисницю, яка передавала військам РФ адреси учасників АТО та бійців тероборони у селищі Ворзель. Крім того, жінка на пару з окупантами обкрадала будинки місцевих мешканців.

На Одещині силовики ліквідували мережу російських інтернет-агентів. П'ять ворожих шпигунів розганяли через соцмережі деструктивні повідомлення.

У Луганській області СБУ викрила керівника одного з найбільших державних агрохолдингів, який співпрацював із окупантами та повідомила йому підозру.

У СБУ додали, що з початку повномасштабного вторгнення росії вони відкрили вже понад тисячу кримінальних справ проти колаборантів та зрадників.

Нагадаємо, СБУ раніше повідомляла, що було викрито групу ГРУ рф, яка збирала розвіддані з оборони Києва.

У червні СБУ викрила агентурну мережу ГРУ росії - до її складу входив нардеп Андрій Деркач.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: