РФ почала обстрілювати раніше «спокійні» райони Харкова – мер

Читать на русском
У Харкові під ракетні удари російських військових почали потрапляти райони, які раніше майже не обстрілювалися окупантами – Новобаварський та Основ'янський.

У Харкові під ракетні удари російських військових почали потрапляти райони, які раніше майже не обстрілювалися окупантами – Новобаварський та Основ'янський.

Про це заявив мер міста Ігор Терехов в ефірі телемарафону у середу, 6 липня.

РФ завдала ракетних ударів по кількох районах Харкова, зруйновано університетУ ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли ракетами відразу кілька районів Харкова - зруйновано університет, а також адмінбудівлю.

«Дуже була неспокійна ніч...Ми зазнали обстрілів, зруйновано кілька будівель. Це адміністративні та торгові будівлі, які до військової інфраструктури не мають жодного стосунку. Тому сьогодні ми ліквідуємо наслідки нічних обстрілів», - наголосив він.

Терехов підкреслив, що обстріляли нові райони Харкова - Новобаварський і Основ'янський.

«Це ті райони, куди раніше не прилітали снаряди. Але є райони, які тотально зазнавали бомбардувань та обстрілів. Там дуже великі руйнування. Це – П'ятихатки, Північна Салтівка, ХТЗ», – уточнив мер.

Він додав, що географія обстрілів російських окупантів непередбачувана і вони намагаються завдати максимальної шкоди інфраструктурі міста та деморалізувати населення. Терехов закликав харків'ян утриматись від прогулянок на вулиці.

Нагадаємо, цього тижня росія ракетними ударами вже зруйнувала у Харкові школу та технікум. Раніше було зруйновано спорткомплекс ХПІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: