РФ завдала ракетних ударів по кількох районах Харкова, зруйновано університет

Читать на русском
У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли ракетами відразу кілька районів Харкова - зруйновано університет, а також адмінбудівлю.
фото Суспільне

У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли ракетами відразу кілька районів Харкова з території рф. Зруйновано педагогічний університет, а також адмінбудівлю. В області через обстріл зайнялося поле з пшеницею.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Погрожує довічне ув'язнення: затримали коригувальника ворожих обстрілів по ХарківщиніСБУ викрила місцевого жителя Харкова, який займався розвідкою на користь рф - злочинцеві загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

«Близько 01 години росіяни нанесли удар в Основ’янському районі, влучили по відкритій території. У Новобаварському- в адмін будівлю, зруйновано частину приміщення. У Київському районі через ракетний удар фактично знищено приміщення вищого навчального закладу, що на фото», - написав він.

На території університету загинув 40-річний сторож.

В області протягом доби, за словами голови ОВА, окупанти обстрілювали Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони. Горіли житлові будинки, відкриті території, поле із пшеницею.

«За добу по області постраждали 3 особи: 2 – Чугуївський район, серед них – дитина 1 рік та 11 місяців та чоловік 64 років. Без шпиталізації. Чоловіка 50 років госпіталізовано з Гусарівки», - зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, цього тижня росія ракетними ударами вже зруйнувала у Харкові школу та технікум. Раніше було зруйновано спорткомплекс ХПІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: