Війська росії знову обстріляли Харків: влучили в об'єкт інфраструктури – фото

Читать на русском

Вранці в неділю, 3 червня, війська рф завдали чергового ракетного удару по Харкову, потрапили в об'єкт інфраструктури.

Вранці в неділю, 3 червня, війська рф завдали чергового ракетного удару по Харкову, влучили в об'єкт інфраструктури.

Про це повідомляє голова Харківської ОВ Олег Синегубов у Telegram.

«Жодного дня без російського терору. Сьогодні харків'яни прокинулися о 4-й ранку від ракетних ударів окупантів. Вранці росіяни потрапили в один із об'єктів критичної інфраструктури Київського району», - написав Синегубов.

Попередньо через ракетну атаку постраждалих немає.

Також ворог вдарив у приватний сектор у Новобаварському районі. У будинку та навчальному закладі, що знаходиться поряд, від удару вибило шибки. Постраждала власниця будинку - 54-річна жінка, її госпіталізували.

Крім того, по області протягом доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони. Ворог фактично весь день завдавав ударів по Чугуївщині: горіли господарські будівлі, гаражі, обстрілювали відкриті території.

Як додав голова ОВА, всього за добу у місті та області четверо поранених: Харків – 1, Чугуївський район – 2, Харківський район – 1.

За даними слідства, 3 липня о 04:00 ранку російські військові здійснили ракетний удар Новобаварського району Харкова.

«Ворожа ракета потрапила на територію приватного будинку, отримала поранення власниця – 54-річна жінка. Крім того, пошкоджено будівлю школи, що розташована поряд. Глибина вирви становить 6 метрів, ширина – 10», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці в неділю, 3 липня, війська росії вдарили по Криворізькому району Дніпропетровської області, зруйновані будинки в Зеленодольську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: