Під ракетний удар росії у Харкові знову потрапила школа

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли ракетами Харків. Нових руйнувань завдано у Шевченківському та Київському районах.
фото ДСНС

Російські окупанти знову обстріляли ракетами Харків. Нових руйнувань завдано у Шевченківському та Київському районах. В області є поранені та жертви.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синегубов у Telegram.

У Харкові за 4 місяці війни з-під завалів дістали майже 180 тіл загиблихЗ початку російського вторгнення харківські рятувальники витягли з-під завалів тіла 179 загиблих.

Так, сьогодні вночі у Харкові російська ракета влучила у двір школи, внаслідок ще одного ракетного удару пошкоджено адміністративну будівлю. Постраждалих немає.

Водночас за минулу добу російські окупаційні війська продовжували обстрілювати Чугуївський та Харківський райони області, в результаті 2 мирних мешканців загинули, 5 поранено.

«У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще 2 людей поранено... У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще 3 цивільних», - написав він.

У Чугуївському районі ворожі снаряди влучали у господарські споруди та пошкодили вуличний газопровід.

На Харківському напрямку загарбники вели наступ у напрямку Дементіївки та Питомника, зазнали втрат і відійшли. Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги, додав голова ОВА.

Нагадаємо, днем ​​раніше росія обстріляла у Харкові медкомплекс, а також влучила ракетою у житлові будинки.

До цього окупанти розгромили спорткомплекс ХПІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: