Ракетний удар по Одещині: у Сергіївці запрацював штаб допомоги

Читать на русском
У Сергіївці Одеської області розпочав роботу штаб ліквідації наслідків ракетного удару. Усі постраждалі отримають допомогу.
Фото: ТГ-канал Кирила Тимошенка

У Сергіївці Одеської області розпочав роботу штаб ліквідації наслідків ракетного удару. Усі постраждалі отримають допомогу. Зруйновані від ударної хвилі будинки вже почали відновлювати.

Про це у Telegram 5 липня повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, посилаючись на Одеську ОВА.

РФ погрожує Одесі ракетними атаками з повітря та моря – ОВАЗагроза ракетних ударів для Одеси та області залишається високою – у Чорному морі кораблі рф з майже 30 крилатими ракетами.

«У Сергіївці запрацював відповідний штаб, який визначить, які руйнування відбулися і які заходи потрібно надалі провести. Будинки поряд із місцем вибуху вже відновлюються. Щодо забезпечення постраждалих та проведення поховань, то підтримка сімей – все під контролем. Люди забезпечені всім необхідним», - заявив речник керівника Одеської ОВА Сергій Братчук.

Нагадаємо, в ніч проти 1 липня російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удару було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 було зруйновано багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку у селищі Сергіївка.

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку та базі відпочинку на Одещині загинули 20 людей.

Серед постраждалих - четверо дітей та вагітна жінка, врятовані з-під завалів вісім осіб, з них троє дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: