У росії похвалилися, що викрали в рабство більше мільйона українців

Читать на русском
Викраденням людей окупанти займаються в ОРДЛО, а також на тимчасово контрольованих ними територіях Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей України
Ілюстративне фотоReuters

У росії зізналися, що з початку повномасштабної війни фактично викрали в рабство на свою територію понад мільйон українських громадян, в тому числі 183 тисячі дітей. Процес викрадення росіяни поіменували «евакуацією».

Про це російським пропагандистам заявив російський генерал Михайло Мізінцев, який керує так званим «Національним центром управління обороною рф».

Окупанти викрадають чоловіків для поповнення обмінного фонду – розвідкаНа окупованих територіях росіяни викрадають чоловіків, щоб поповнити обмінний фонд і готуються до 9 травня.

Мізінцев визнав, що «евакуювали» українців з ОРДЛО, а також тимчасово окупованих російськими військами районів. Також він заявив, що 2,75 млн іноземців та українських громадян нібито самі просили евакуювати їх з української території. Таким чином, реальна кількість викрадених і викрадених в рабство з України громадян і нашої країни, і інших держав може бути значно вищою.

Викраденням людей окупанти займаються в ОРДЛО, а також на тимчасово контрольованих ними територіях Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей України. Вивезених з української території людей зганяють в 9,5 тисячі концтаборів (т.зв. «пунктів тимчасового розміщення»), які розташовуються на території росії.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що російська верхівка в разі перемоги планувала здійснити масові депортації українського населення в Сибір, де зігнати його в концентраційні табори й надалі використовувати на спорудженні нових міст.

Раніше ми писали, що росія активно вивозить українських громадян з тимчасово окупованих територій до рф. Після проходження фільтраційних таборів українців відправляють до економічно депресивних районів росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: