Ракетний удар по житловому будинку у Миколаєві: кількість загиблих збільшилась

Читать на русском
Шестеро людей загинули внаслідок влучення ракети в житлову багатоповерхівку в Миколаєві. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Кількість загиблих внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок в Миколаєві збільшилася до шести осіб. Ще шестеро постраждали.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій області.

«Станом на 08:00, 30 червня рятувальники продовжують роботу з пошуку загиблих та розбору конструкцій зруйнованого житлового будинку. Від ДСНС залучено 2 державну пожежно-рятувальну частину Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення, АСО 1 ДПРЧ, чергову зміну оперативно-координаційного центру. Наразі вилучено тіла 6 загиблих людей. Постраждало 6 осіб», – повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, у Миколаєві вчора, 29 червня, внаслідок влучення боєприпасу у п'ятиповерховий житловий будинок сталася руйнація квартир в одному під'їзді з третього по п'ятий поверх. Фото та відео з місця події можна переглянути тут.

На думку Олексія Арестовича, росія може ще 7-10 днів завдавати масованих ракетних ударів по Україні. Основними цілями ракетного терору російських окупантів стануть Миколаїв та Харків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: