Обстріли Харківщини: за добу поранено 6 людей, одна загинула

Читать на русском
Російські окупанти вночі вдарили крилатими ракетами по об'єктам по Індустріальному та Основ'янському районів Харкова.

Російські окупанти вночі вдарили крилатими ракетами по об'єктам по Індустріальному та Основ'янському районів Харкова. В області є поранені внаслідок обстрілів із РСЗВ.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Під ракетний удар росії у Харкові знову потрапила школаРосійські окупанти знову обстріляли ракетами Харків. Нових руйнувань завдано у Шевченківському та Київському районах.

«Вночі росіяни крилатими ракетами потрапили об'єктами Індустріального та Основ'янського районів. Попередньо – без постраждалих», - написав він.

Загалом у ніч на 30 червня росія запустила по Харкову та області 6 ракет.

Також протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський, Ізюмський райони.

«В результаті обстрілу окупантами Росії з РСЗВ у Малинівці отримали поранення 5 осіб, одна з них дитина 11 років. Попадання відбулися, зокрема, на території приватних будинків», – зазначив голова ОВА.

У Золочеві від обстрілів пошкоджено шість житлових будинків та залізничну станцію Одноробівка.

«Загалом за добу внаслідок російської агресії поранення отримали 6 цивільних. Ізюмський район – 1 особа; Чугуївський – 5 осіб, серед них госпіталізовано дитину 11 років, стан дівчинки – середній. На жаль, чоловік 55 років загинув в Ізюмському районі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днем ​​раніше в Харкові російська ракета впала біля житлового будинку, поранено двох жінок. Також місто та область продовжують атакувати з РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: