Харків знову обстріляли війська рф: є жертви і багато поранених

Читать на русском

Російські окупанти знову обстріляли у Харкові житловий район на Північній Салтівці. Є загиблі та поранені, зокрема діти.
фото Суспільне

Російські окупанти знову обстріляли у Харкові Північну Салтівку, а також Немишлянський район. Є загиблі та поранені, зокрема діти.

Про це повідомила пресслужба Харківської ОВА у Telegram.

«Росіяни продовжують завдавати ударів по Харкову та області, зокрема по Північній Салтівці. За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу - 3 постраждалих цивільних. Інформація оновлюється», - йдеться у повідомленні.

Пізніше харківський волонтер Наталія Попова повідомила, що внаслідок вечірнього обстрілу міста поранено щонайменше 15 людей, серед яких є діти. Троє загиблих.

Дані щодо жертв та загиблих уточнив голова Харківської ОДА. За його інформацією - загинули 4 особи та 19 поранені.

Нагадаємо, російські війська сьогодні вдень завдали ракетного удару по торговому центру в Кременчуці, де перебувало понад тисячу людей. Виникла масштабна пожежа. На місці працюють рятувальники, прибули машини швидкої допомоги.

Одразу після трагедії з'явилася реакція президента України Володимира Зеленського. Також є перша інформація про загиблих та поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: