Пєсков заявив, що Україна може «зупинити війну до кінця доби» та назвав умови

Читать на русском
Дмитро Пєсков заявив, що якщо українські військові здадуться, а Україна виконає всі ультиматуми кремля, то війна закінчиться до кінця доби.

Прессекретар президента росії Дмитро Пєсков заявив, що Україна може «зупинити війну до кінця доби». Для цього президент Володимир Зеленський має наказати військовим здатися і виконати всі ультиматуми москви.

Пєсков заявив про це на брифінгу, повідомляє РИА Новости.

Порівняв себе з Петром I: путін заявив, що роль росії полягає у «поверненні» територійПутін вважає, що роль сучасної росії – повертати та зміцнювати суверенітет та території, як колись робив Петро Перший.

«Українська сторона може все припинити до кінця поточної доби, потрібен наказ націоналістичним підрозділам скласти зброю, наказ військовим українським скласти зброю і потрібно виконати умови російської федерації. Все може закінчитися до кінця доби», – заявив Пєсков.

Він також знову повторив, що вторгнення росії в Україну «йде за планом і досягає своєї мети», а точних термінів завершення «спецоперації» немає.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський попросив у лідерів «Великої сімки» допомоги, щоби закінчити війну до кінця року.

За словами глави української розвідки, росія не має наміру виводити війська з України, адже це означало б не лише поразку у війні, а й крах державності рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: