Ракетні удари по Харкову: пошкоджено три поїзди метро та коледж

Читать на русском
Одна з російських ракет, яку випустили по Харкову, ударила по об'єктам метрополітену. Є поранений.
ілюстративне фото

Одна з російських ракет, яку випустили Харковом 20 червня, вдарила по об'єкту метрополітену. Одна людина поранена. Є пошкоджені поїзди.

Про це у вівторок, 21 червня, розповів начальник Головного управління поліції Харківської області Володимир Тимошко, повідомляє Суспільне.

У Міноборони назвали причину посилення обстрілів Харкова та областіСтаном на понеділок, 20 червня, ЗСУ вже майже вийшли до державного кордону в Харківській області та у зв'язку з цим ворог почав інтенсивніше обстрілювати регіон.

«Було завдано удару по інфраструктурі харківського метрополітену. Зокрема, за місцем розташування поїздів метрополітену. Внаслідок чого було пошкоджено як мінімум три потяги, які обслуговують харківський метрополітен... Внаслідок удару по інфраструктурі метрополітену поранено. Це середній ступінь тяжкості, сподіватимемося, що загрози життю не буде», - сказав він.

Крім того, сьогодні вночі окупанти вдарили ракетою по житлово-комунальному коледжі Харкова.

«На мою думку, ці удари – це крик розпачу, бажання, щоб мешканці почали панікувати та масово їхати з міста Харкова», – додав Тимошко.

Нагадаємо, в ОДА розповіли, що за минулу добу росія обстрілювала 4 райони Харкова та населені пункти області. Троє загиблих та семеро поранених.

У харківському метро знову закрили три станції для пасажирів.

У Міноборони назвали причину посилення обстрілів Харкова та області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: